Info LED table postavljene na Bulevaru Ivana Crnojevića

Doo Parking servis Podgorica je u saradnji sa Glavnim gradom i Doo Komunalne usluge Podgorica, instalirao tri info led table na Bulevaru Ivana Crnojevića. Info table imaju za cilj da vozače informišu o slobodnim parking mjestima na posebnim parkiralištima u njihovoj blizini, saopšteno je iz Uprave Glavnog grada.

Iz Uprave Glavnog grada ističu, da se radi o nastavku digitalizacije poslovanja kompanije Parking servis doo Podgorica, čime se u velikoj mjeri olakšava vozačima korišćenje i pronalaženje slobodnog parking mjesta u gradu.

“U pitanju su dinamički znakovi koji su uvezani sa onim što je prethodno realizovano po pitanju digitalizacije – otvaranja Operativnog centra, unaprijeđenje samih posebnih parkirališta, unaprijeđenje web sajta i aplikacije koji takođe imaju opciju informisanja korisnika o slobodnim parking mjestima kao i navigaciju do njih. U sklopu ovog posla obnovljena je i vertikalna signalizacija, na svim posebnihm parkiralištima. Takođe, ističemo da ćemo ovom dinamikom do kraja godine na još najmanje deset lokacija postaviti ovakve info led table koje će vozačima, u značajnoj mjeri olakšati parkiranje u glavnom gradu.”, poručuju iz gradske uprave.

Zahtjev za zakup parking mjesta na ograđenim parkiralištima i javnim garažama (Pravna lica)

Zahtjev za zakup parking mjesta na ograđenim parkiralištima i javnim garažama (Fizička lica)

Zahtjev za pretplatu na parkirališta – zone (Pravna lica)

Zahtjev za pretplatu na parkirališta – zone (Fizička lica)