Još jedan vid naplate putem "Digitalnog kioska"

U saradnji sa kompanijom 2BI i CKB bankom puštena je u rad aplikacija DIGITALNI KIOSK.

U pitanju je još jedan način plaćanja putem pametnih telefona, koji je u ovom slučaju povezan sa platnom karticom. To znači da će se korisnicima novac skidati sa platne (kreditne) kartice umjesto sa telefonskog računa. Digitalni kiosk je aplikacija koja omogućava plaćanje parking mjesta po zonama u Podgorici. Osim toga, omogućava Vam dodavanje više registarskih oznaka i jednostavno biranje željene tablice.

Digitalni kiosk omogućava onlajn plaćanje uličnih parkinga platnom karticom, tako da plaćanje nije vezano za telefonski račun, nego se obavlja direktno sa kartice. Aplikacija šalje poruku u sistem, povezana je direktno sa karticom, a ne sa telefonom. Za njeno funkcionisanje potrebno je da se korisnik registruje, unese lične podatke, ime, prezime, broj telefona, tablice vozila. Naredni korak je unošenje traženih podataka sa platne kartice. Kad to završite, odaberete parking zonu i platite.

Digitalni Kiosk obezbjeđuje sigurno plaćanje svim MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron ili American Express karticama koje imate, bez obzira koja je banka izdala.

Aplikaciju možete preuzeti na zvaničnim prodavnicama kako za ANDROID tako i za IOS uređaje.