KORISNICI

2000+ zadovoljnih korisnika

parkinzi

5000 parking mjesta

Zapošljeni

140 zapošljenih radnika

Pretplate

Želite da budete pretplatnik?

Parking servis Podgorica doo Podgorica

"Parking servis Podgorica" d.o.o. Podgorica bavi se upravljanjem, korišćenjem i održavanjem javnih parkirališta i garaža na teritoriji Glavnog grada Podgorica. Društvo je osnovano aprila 2007. godine od strane Glavnog grada Podgorica. Raspolaže sa 5019 parking mjesta, od čega 3085 na opštim parkiralištima - zonama, 697 u garažama i 1237 parking mjesta na parkiralištima sa kontrolisanim ulaskom i izlaskom vozila. Od svoga osnivanja do danas Društvo je prošlo kroz nekoliko faza i dostiglo konkurentan kvalitet usluga. Poštujući propise Društvo kontinuirano rješava problem parkiranja u Glavnom gradu vodeći računa da pomogne svim građanima da se njihov problem parkiranja riješi kako bi smo im život u našem gradu učinili prijatnijim.
 

Ukoliko želite da budete pretplatnik na nekom od naših parkirališta dovoljno je da ispunite elektronsku formu zahtjeva, pošaljete potrebnu dokumentaciju i rješenje je spremno za Vas! Zahtjev možete ispuniti OVDJE.

 
Sve primjedbe ili sugestije možete nam poslati elektronskim putem. Zahtjev možete ispuniti OVDJE.
 

Posebna parkirališta i garaže

U posjedu Parking servisa Podgorica nalazi se jedanaest posebnih parkirališta i pet garaža

Pravo na zakup parkinga na javnim parkiralištima i garažama mogu ostvariti:
 
Stanari - koji imaju sjedište ili boravište u tom dijelu grada
Zaposleni - čije je sjedište firme u tom dijelu grada
Ostali - čije prebivalište nije u tome dijelu grada
 

Parkiranje vozila osoba sa invaliditetom

Organ nadležan za poslove saobracaja, dužan je na opštem parkiralištu da odredi najmanje 5% parking mjesta za vozila lica sa 80% ili više procenata tjelesnog oštećenja ili tjelesnog invaliditeta, odnosno lica kod kojih je usljed tjelesnog oštećenja ili usljed tjelesnog invaliditeta utvrđena nesposobnost donjih ekstremiteta od 60% ili više procenata, vozila koja koriste djeca sa tjelesnom, mentalnom i senzornom ometenošću i koja ostvaruju parvo na ličnu invalidninu ili parvo na dodatak za njegu i pomoć, kao i udruženja vozila ovih lica.

Opšta parkirališta - zone

Razvoj preduzeća u pogledu usluga i kvaliteta, prijedstavlja primarnu aktivnost „Parking servisa Podgorica“.  Vodeći se time preduzeće je 17. januara 2011. godine otpočelo sa primjenom novog servisa za naplatu putem SMS-a što je proizvod zajedničkih aktivnosti sa Glavnim gradom Podgorica. Implementacija servisa naplate putem SMS-a je investicija koja u tehničkom i tehnološkom pogledu značajno unaprijeđuje kvalitet obavljanja osnovne djelatnosti  preduzeća, a korisnicima omogućava čitav niz povoljnosti od samog povećanja konfora prilikom parkiranja, kraće procedure i brže pronalaženje slobodnih parking mjesta. Naplata u zonama se vrši slanjem SMS poruka, kupovinom parking karti kao i pomoću parkomata. Opširnije...

 

ZONA I - VRIJEME PARKIRANJA  OGRANIČENO NA 60MIN

 

ZONA II - VRIJEME PARKIRANJA OGRANIČENO NA 120MIN

ZONA III - VRIJEME PARKIRANJA OGRANIČENO NA 180MIN

Novosti

Mjesto za sve!

Novosti

Zabrana parkiranja u subotu 17. i nedjelju 18. februara u Ulici Novaka Miloševa i u Ulici Miljana Vukova

Zabrana parkiranja u subo...

U subotu 17. i nedjelju 18. februara u Ulici Novak...

Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - racunarska oprema

Zahtjev za dostavljanje p...

Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vri...

Smart parking

Smart parking

Parking servis Podgorica je ovih dana, zahvaljujuć...